Crowdfunding voor Zorginstellingen

Kentaa is dé partner voor online fondsenwerving in de zorg. Wij begrijpen dat subsidies soms tekortschieten om de extra’s te bieden die jullie zorg buitengewoon maken. Het werven van donaties bij en door het eigen netwerk is dan een mooi alternatief. Daar kunnen wij bij helpen.

Kentaa Care is een speciaal platform voor online fondsenwerving in de zorg. Op kentaacare.nl kunnen zorginstellingen met een eigen organisatiepagina aan de slag met crowdfunding, event fundraising of kom in actie. Het financieren van specifieke projecten, het organiseren van fondsenwervende evenementen of het mobiliseren van de achterban, het kan allemaal. 

Onderdeel van het pakket zijn webinars die bijdragen aan het succes, zodat we samen onze kennis vergroten en van elkaar kunnen leren. Kentaa Care is volledig no-cure-no-pay.

Meld jouw organisatie daarom vandaag nog aan!

Meld jouw instelling nu aan

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Wat is er nu fijner dan een nieuw vriendje, die al wacht op je bed, wanneer je wordt opgenomen in het ziekenhuis? Een beresterk vriendje die hoe dan ook beretrots op je is… dat is de Emma Beer. Een steuntje in de rug voor ieder kind. Een ziekenhuisopname is heel spannend, zeker voor een kind. Een warm welkom, met een knuffelbeer op bed kan voor afleiding zorgen. De Emma Beer is er 24 uur per dag voor het kind; een maatje tijdens de spannende tijd in het ziekenhuis.   Teun (17 jaar) mocht in september als eerste een Emma Beer in ontvangst nemen en was er super blij mee: “Ik heb thuis ook een knuffel als herinnering aan een ziekenhuisopname toen ik kleiner was. Deze ga ik daar mooi naast zetten en bewaren.” We kunnen de Emma Beer alleen uitdelen dankzij giften van particulieren of bedrijven. Met elke €15 die jij doneert of inzamelt kunnen wij een kind dat wordt opgenomen in het Emma Kinderziekenhuis verrassen met dit zachte vriendje. Doneer of start een actie om de kinderen een steuntje in de rug te geven! 
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Kentaa helpt zorginstellingen kosteloos met crowdfunding tijdens Coronacrisis

20-03-2020 | 17:34 Kentaa, specialist in het bieden van oplossingen voor online fondsenwerving, steekt ziekenhuizen en zorginstellingen in tijden van de Coronacrisis een hart onder de riem. Deze organisaties kunnen vanaf vandaag gratis gebruik maken van het Kentaa Care platform voor crowdfunding. Op het Kentaa Care platform kan geld worden ingezameld voor noodzakelijke middelen om het Coronavirus te bestrijden en de beste zorg te kunnen leveren. Kentaa berekent voor het gebruik van dit platform geen kosten aan deze organisaties. Alleen de payment provider kosten voor de afwikkeling van de donaties worden van de inkomsten afgedragen.   Kentaa Care platform Kentaa heeft in 2019 het Kentaa Care platform gelanceerd. Op www.kentaacare.nl kunnen ziekenhuizen en zorginstellingen zich aanmelden voor een organisatiepagina, waarbij zij in eigen stijl kunnen fondsenwerven. Zo kunnen zij hun achterban in actie laten komen middels sponsorpagina’s of kunnen zij gebruikmaken van crowdfunding om specifieke projecten te financieren. Normaal gesproken berekent Kentaa voor haar dienstverlening aan de zorginstellingen een procentuele fee van de geworven inkomsten. Met ingang van vandaag stelt Kentaa het platform gratis ter beschikking aan zorginstellingen tot het einde van de coronacrisis.   Met dank aan de vrijgevigheid van de donateur Kentaa rekent op de vrijgevigheid van de donateur om Kentaa Care voor de zorg toegankelijk te maken. In het donatieproces wordt aan alle donateurs een vrijwillige bijdrage gevraagd. Hiermee kan Kentaa het platform draaiende houden en haar dienstverlening garanderen. Dit zorgt ervoor dat het ingezamelde geld besteed kan worden aan waar het echt om draait: de zorg. Met het wegnemen van de kosten probeert Kentaa de drempel voor ziekenhuizen en zorginstellingen om online fondsen te werven, te verlagen. En zelf ook haar steentje bij te dragen om het Coronavirus tot een halt te roepen.   Meld jouw zorginstelling aan Zorginstellingen kunnen zich aanmelden via het formulier op de website: www.kentaacare.nl/aanmelden-zorginstelling. Kentaa controleert de aanmelding zo snel mogelijk en maakt dan de Organisatiepagina voor de instelling aan en helpt jullie om te starten met fondsenwerving.   
Lees meer
Bekijk alle

Annemarie

20-07-2024 | 13:35 Aan: Nieuwe kans voor Casper