Online fondsenwerving speciaal voor de zorg

Kentaa Care is een pakket dat voorziet in de behoeften van zorginstellingen omtrent fondsenwerving. Op www.kentaacare.nl kunnen zorginstellingen met een eigen organisatiepagina aan de slag met crowdfunding, event fundraising of kom in actie. Het werven voor specifieke projecten, het organiseren van fondsenwervende evenementen of het faciliteren van acties derden, het kan allemaal.

 

Als het gaat om het werven van donaties bij en door hun achterban hebben zorginstellingen vaak beperkte capaciteit, ervaring en budget. En precies deze obstakels neemt Kentaa Care weg:

  • Ontvang een geheel gevulde fondsenwervende website in jullie eigen stijl die direct klaar is voor gebruik.*
  • Word ontzorgt doordat actiestarters zelf hun actie kunnen aanmelden, beheren en onbeperkt delen in hun sociale netwerk.
  • Verhoog de efficiëntie en effectiviteit door automatische emails, een eenvoudig CMS en overzichtelijke rapportages.
  • Waarborg de veiligheid van gelden en gegevens met een professionele en betrouwbare online omgeving. 
  • Doe ervaring op met peer-to-peer fondsenwerving en leer van de ervaringen van andere zorginstellingen.
  • Voor het gebruik van Kentaa Care berekent Kentaa een afdracht van 5% excl. btw per transactie. Daarnaast worden de transactiekosten van Payment Service Provider Mollie op de donaties ingehouden.

* Het ontvangen van donaties is mogelijk zodra de benodigde documentatie van de stichting is ontvangen. Zie voor meer informatie de algemene voorwaarden.